Dans dans..

Ja, ikväll var det alltså dags igen. Date i Baggböle. Inte den bästa dansen, men har inte så höga förhoppningar heller, och vem vet, man kanske blir positivt överraskad. :)

Jag tror aldrig jag varit med om att den dag på jobbet har gått så SAKTA!! Tiden kröp verkligen fram.
Men nu är den över, och bara två dagar kvar innan det är helg igen. Kan verkligen inte fatta att sommaren snart är förbi.... Får kalla kårar bara jag tänker på snö!

En kär vän försöker pusha mig att köpa en vespa han har sett på blocket.se, och man kan ju inte annat än bli lite sugen när man ser skönheten! Den är SVART OCH ROSA! Precis som JAG!! :D

Bävar mer och mer för varje dag som går inför flygresan.... Jag är helt övertygad om att jag kommer dö!
Så alla ni som läser det här, och alla ni som jag bryr mig om:
Jag bjuder er farväl! (i förskott för att vara på den säkra sidan...) Men jag har några dagar kvar i alla fall, och dom ska spenderas väl! :D

Morgonstund...

Ny morgon, ny dag.

Börjar jobba om fem minuter. Förmiddagen ska nog gå bra, ha lite ångest över eftermiddagen dock. Vill inte dit in.....
Har fått sova i natt, men känner mig ändå inte utvilad.

Dans ikväll. Ska man orka? Inte det bästa bandet, och fortfarande mycket sömn att ta igen. Vet inte om jag klarar av att tappa ännu fler timmar.

Klumpen i magen är mindre, men den vill inte försvinna....

Smärta...

... Alla vet att den inte alls behöver bero på en fysisk skada, men att även om den har annat ursprung så gör det ont i kroppen. Ångesten, sorgen och maktlösheten.

Hur kan det bli så fel, bara av att man bryr sig?
Det gör ont, i kropp och själ.
Samma bild visas om och om igen för mitt inre öga. En dörr. Låst. Den vackraste låt jag någonsin hört ringer i mina öron.
Enorm rädsla. Maktlöshet. Ilska. Tårar. Sedan bara förtvivlan.

Även som en enda liten människa på denna stora jord kan man göra skillnad. Man kan hjälpa en medmänniska.
Men vad gör man om ingen tar den hand man sträcker ut? Ska man då bara vända sig om och gå? Eller ska man sträcka sig ännu lite längre ut, även om det känns som om man håller på att trilla över kanten?

Tjock tystnad..... Men i mina öron sjunger någon. Lugnt. Vackert.
Det ilar ner längs ryggraden.
Och sen denna enorma klump i min mellangärde, med sin tvilling i mitt svalg.

NY BLOGG!

Så är det.

Kommer starta en ny blogg inom kort.
Den här bloggen kommer finnas kvar, i alla fall ett litet tag, tills alla har hittat rätt. :) Inga nya inlägg kommer dock att skrivas här när den nya bloggen är fixad, men det meddelar jag. :)

Jobb jobb jobb... Jobba till kl 17.00 en fredag när det är så uuuunderbart väder ute är fan inte nådigt... Har suttit och tittat längtande ut genom fönstret hela dagen (med dagen menas lunch och fikaraster när jag har möjlighet att skåda dagens ljus). Men nu är det inte länge kvar!! :D 53 minuter för att vara mer exakt.

Dans ikväll. Shake i Gräsmyr. Kommer nog bli hur bra som helst, bara man har orken.. Huvudvärk börjar ge sig till känna, inte bra, inte bra, men får hoppas att det går över med en Ibumetin och lite solsken. :)
Innan dansen mysig middag mer vänner. Vart är inte bestämt, flera förslag finns.

Helgen är annars fullspäckad med kuliga grejer. Var det inte meningen egentligen att helgen skulle vara till för vila? I dagens samhälle har i varje fall det konceptet gått i stöpet. Man jobbar/studerar hela veckorna och längtar efter helgen då man ska få vara ledig och slappa, men gör man det? Nej, absolut inte. Det är ju minst lika hektiskt på helgerna.
Satt och tittade lite i min kalender igår kväll, och konstaterade snopet, att enda helgen som är helt fri, är helgen innan skolan börjar.... Vart tog sommaren vägen?!
Fast nu ska man inte vara så bitter, det finns faktiskt ganska mycket kvar av sommaren om man väljer att se det positivt istället. Många roliga danser kvar att se fram emot, en hel vecka på Kreta (då jag kommer dö by the way, helt övertygad om att det där förbannade planet kommer att krascha) och många trevliga eftermiddagar/kvällar med pojken att spendera cyklandes runt nydala, mysande i soffan, promenader hand i hand och mycket mycket mer.

Oops. Plikten kallar. Bara 45 minuter kvar nu! :D

Ut i solen med er nu!


Time flies...

... when you're working. Inte när man har skoj. Jo det också i och för sig, men fy så fort veckorna går nu.
Dagarna bara flyger förbi, och det är både bra och dåligt på var sitt sätt. Bra: veckorna går fort och det blir fort helg. Dåligt: sommaren är snart slut hörrni!! Skolan börjar om skrämmande få veckor.

Har inte varit så aktiv här på senaste tiden, men det kan jag knappast skylla på arbete eller annat heller för den delen.
Vet som aldrig vad jag ska skriva. Gör som samma sak på dagarna, och jag tror inte det roar nån att sitta och läsa samma sak varje dag...
Men jag får väl försöka plita ner guldkornen i tillvaron. Som att våran lilla gudson kom till världen 13:e juni. Världens sötaste är han (storasyster hans också för den delen)!

Idag cyklade vi en tur runt Nydalasjön, det blir drygt en mil. Jätteskönt var det. Synd bara att solen försvann nu här på eftermiddagen, det var ju så fint i morse. Ajja, det lovas bättring på vädret i alla fall. :)
Imorrn är det Afro i Vänortsparken. Har varit sugen länge att prova på afro.. Är väldigt sugen på att dra dit imorrn. Är det soligt och fint så blir det definitivt av.

Nej, lite TV och frukt och mys med pojken innan sänggående.
Fortsättning följer. I promise!

RSS 2.0