Tvättstuga.

Går ju riktigt bra det här.

Somnade ca 05.50 och vaknade när väckaren ringde 09.30.
Försökte somna om när jag hade startat första maskinerna men förgäves, så nu är det mer friidrott som gäller.

Dans ikväll. Hur ska det gå....?

Natt.

Okej. Klockan är nu 05.06.
Robert Kronberg har sprungit sitt försök på 110 meter häck, och kvalificerade sig på placering (han kom trea i heatet).
Spjutkvalet går vidare. Inne på andra kvalgruppen nu, och jag har tvättstuga om 4 timmar och 54 minuter.

Jag har precis gjort klart fotoalbumet. Blir jättefint när man föper album med svarta sidor och tejpar/limmar in bilderna och sen skriver med silverpenna under. =)

05.08. Jaha.. Vad ska man göra nu då? Börjar bli lite tung i huvudet, men på något konstigt sätt känns huvet ändå lite lättare nu när jag har skrivit ner alla tankar på papper. Det surrar inte runt lika mycket.

Man kanske ska ta tvätt-tiden som är kl 07.00 istället...? Fast i och för sig så har jag ju nu redan sett den friidrott som visas i repris klockan 10.00...

Jag är förresten väldigt glad att Jakob Hård sa: "Och dom trycker på bakifrån" under DAMERNAS 1500 meterskval, och inte under herrarnas... Kanske bara är jag som är trött och det där inte alls var så roligt som jag tyckte att det var.

05.12. Kanske ska lägga ikull mig en stund på soffan och se om jag kan få en liten blund innan det är dags att sortera tvätt....

Så blir det.

Up all night..

Många tankar virvlar just nu omkring i huvudet.
Kan inte sova, måste skriva ner allt som rör sig innanför skallbenet.
Men hur skriver jag ner det? Hur ska jag formulera mig för att jag sedan ska förstå hur jag kände, och för att kunna ta upp tråden och fundera vidare senare?

Tack i alla fall (du vet vem du är om du läser det här). Det är inte bara jobbiga tankar längre. En stor börda har lyfts från mina axlar och det är lite lättare att andas. Nog för att det är en liten bit kvar, men vägen känns så mycket rakare och tydligare nu. *kram*
Det betydde/betyder jättemycket för mig.

Fortfarande finns några enstaka frågetecken som jag måste räta ut på egen hand, men nu har jag styrkan och modet att göra det med huvudet högt.

Svårt att sova själv. Tomt i sängen. Knäpptyst i lägenheten. Rusningstrafik i hjärnan. Kallt även med täcke.

Tänker på hur lycklig lottad jag är. Jag har en underbar familj, en underbar pojkvän, kärlek i mitt liv. Förhoppningsvis också en grund till något som kan bli en fin vänskap.
Men då kommer osäkerheten som ett brev på posten. Är jag för påträngande, klagar jag för mycket, är jag så jobbig som jag ibland kan känna mig?

Nu börjar direktsändningarna från friidrotts-VM. Tvättstuga kl 10.00. På nått sätt måste man väl fördriva tiden.
Men egentligen vill jag bara sova. Sova sova sova, tills han kommer hem igen imorgon eftermiddag.
Tiden går fort när man sover, men kan man inte sova så får man hitta på andra lösningar.
Damernas försök på 1500 meter.
Damernas spjutkval.
Herrarnas längdhoppskval.
Damernas försök på 200 meter.
Och Robert Kronberg i försök på 110 meter häck.

Alone.

Än en gång tisdag..
Fredrik har åkt till Korssjön för att röja lite skog och meka med fyrhjulingen, så här sitter jag nu hemma själv och rullar tummarna.

Fick besök av lillebror igår från Kiruna, han är på väg hem till Sollefteå till älgjakten och stannade då till i Umeå på väg hem för att titta på en bil (som han sedan köpte) och för att hälsa på storasyster.
Han sov över tills idag och åkte hem för en stund sedan.

Har inte den blekaste aning vad jag ska hitta på just nu. Det är ju bara friidrott mitt på dan, så det kan man ju inte underhålla sig med nu heller.
Ont i huvudet har jag oxå.. Usch usch.

Var ner en sväng på stan idag och inhandlade lite nödvändigheter inför skolstarten på måndag. (Vet inte om jag är riktigt peppad på den, men man kan ju som inte göra nått åt det. :P)
Kollegieblock, post-itlappar, genomskinligt inläggningspapper till nya boken och tejp, som jag behöver för att fixa klart i fotoalbumet. Det kanske man kan roa sig med en liten stund...

Nej, en till Ibumetin och lite dator, sen blir det nog tv-tittande och slappande tills man somnar. Brukar bli så.. :P

Eftersommar.

Nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen, måste verkligen bli bättre på det här. (Om det nu är nån som är intresserad av att läsa det jag skriver. Kanske bara skriver för mig själv, vad vet jag! :P)

Sommaren är då över, enligt mig i alla fall, men det har ju i och för sig inte varit mycket till sommar heller. Eller så är det bara jag som inte har märkt av den.

Har jobbat nio veckor i sommar. Började måndagen 4 juni, direkt efter skolan slutat och jobbade till 3:e augusti.
Har nu varit ledig 2½ vecka, och det har varit ganska skönt. Bara dryga veckan till skolan börjar igen. Ser faktiskt lite fram emot det. Till jul har man gjort halva utbildningen. *yey*

Ikväll blir det i alla fall dans i Gräsmyr till Expanders och Titanix. Blir förhoppningsvis en trevlig kväll. :)
Imorgon åker vi till Bjurholm och paddlar kanot med 2 andra. Det ska bli jätemysigt! Hoppas bara att det är uppehåll. Tittade på SMHI:s hemsida och det visade både regn och sol, så vi hoppas på det sistnämnda. ;)

På måndag får jag besök av lillebror! Det ska bli jätteskoj! Vi träffas så sällan nu när han har flyttat till Jukkasjärvi.
Han ska hem till Sollefteå för älgjakten, men ska titta på en bil här i Umeå på väg hem så då skulle han komma förbi. :D

Idag har jag varit lite duktig och planerat höstens första kurs lite. Man måste vara organiserad när man pluggar på distans. :P

Livet är bara så underbart just nu! Jag har en underbar familj, underbara vänner och framför allt, världens underbaraste pojkvän! *love*
Kan det bli bättre än så här? :)

RSS 2.0