En till blogg!!

Nu har jag skaffat en till blogg, där jag skriver om mitt handarbete. Just nu är det mest stickning som gäller.

Om ni är intresserade så får ni gärna kika in där också. :)
Ska även försöka lägga upp lite bilder där allt eftersom på mina "alster" allt eftersom arbetet framskrider. ;)

Fit for Knitting heter sidan. Som sagt, klicka gärna på länken och kika in en sväng om ni är intresserade.

Kommer fortsätta att skriva här om allt annat som pågår i mitt liv, då jag hade tänkt att den nya bloggen helt ska handla om handarbete och allt som hör det till, medan jag här kommer skriva om allt annat som pågår i mitt liv.
Vet att jag inte har varit så flitig här på sistone men jag ska försöka bli bättre på det, för blogga är ju jätteskoj. :)
Om allt och inget. :)

Hipp hurra....

.....fy fan va jag är bra!! :D
Fick veta idag att jag klarat farmakologitentan, VG till och med. :D
Känns sååå skönt. Skönt att inte ha den släpande efter, speciellt eftersom att kursen vi läser nu känns lite knepig. En utmaning, och det är ju alltid kul, men då vill man inte gärna ha en 15 hp-kurs släpandes efter.

Kände mig riktigt smart idag på handledarträffen. :P Man kanske inte är helt ute och cyklar i alla fall!

Lite uttråkad nu, men hittade spin off-en av Greys Anatomy på DC, Private Practice, och det ska bli kul att se, så nu har jag någonting att göra i ca 43 minuter i alla fall... :)

Slut...

Helt slut är jag.
Har inte fått en ordentlig natts sömn på en vecka, och motivationen har fortfarande inte infunnit sig inför den nya kursen.
Här som helt tappad på luft och ork efter tentan i måndags, och det "jättetrevliga" höst/vinter-vädret hjälper ju inte till direkt... Bara mulet och grått och regnigt. Pissregningt, inte ens ett ordentligt spöregn och sen är det över. Irriterande.

Sover verkligen inte bra utan grabben. Han har jobbat 4 nätter den här veckan, orsaken till min sömnlöshet.
Sitter uppe och glor på tv till typ halv ett på nätterna, går sen och lägger mig i sängen och läser i ett par timmar, sover typ 3 timmar och går sen på skolan.
Låter inte så bra va?

Hade ju som tänkt lägga ut lite bilder från Olas (mammas karls) 60-årsfest oxå... Just det ja. Får kanske ta och göra det nu. Har ju ändå inget bättre för mig. =P



Mycket rolig eftermiddag/kväll/natt. =)

Nej nu ska jag få i mig nån mat.

RSS 2.0