Det trodde jag inte...



Asså Marjo du har så roliga grejer på din blogg så man kan inte låta bli att surfa förbi på sidorna och kolla sig själv! :)

Lite efter..

Har insett att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera mina bloggar på senaste tiden. Har egentligen ingen anledning förutom att det har fallit lite i glömska.

Vad har hänt då?
Inte speciellt mycket måste jag ju erkänna.
Lite dans här, lite dans där. Lite plugg här och lite plugg där. Åsså en massa handarbete så klart, men det kan ni läsa om på min andra blogg om ni är intresserade. :) HÄR alltså.

Men lite trevliga nyheter har man ju fått. Vänner som har fått barn, vänner som ska få fler barn, första spikade tentan, SKATTEÅTERBÄRINGEN. Jo då, det var en chockartad upplevelse. På ett bra sätt alltså. :)

Börjar få lite tentaångest inför torsdag om en vecka..... Trodde inte att nio veckor kunde gå SÅ fort!
Lite diffust också hur man ska plugga till en sån här tenta, men allting har ju gått vägen hittills, så det är bara att göra sitt bästa, dra på sig tentabyxorna (oja, jag har speciella tentabyxor som jag har skrivit alla mina tentor i, och klarat alla med marginal, lite vidskeplighet har ingen dött av :P) och pallra sig dit i det som verkar vara en aldrig avtagande vinter.
Asså det är ju helt sjukt! Vart fan tog våren vägen, den hade ju NÄSTAN hakat sig fast, och sen snöar hela skiten över igen. Less på snön nu. Vill ha barmark så man kan få cykla utan att vara rädd att slå ihjäl sig!

Jo just det. Idag ska jag på nån slags anställningsintervjuaktig grejsimojs om sommarjobb. Ska bli intressant. :)
Men nog börjar det pirra i magen.... Fattar inte varför man ska behöva bli nervös för sånt här. Det är väl ingenting!

Nej.... Matdags nu snart tror jag... Ska vara där kl 13.00. Men vi kanske ska fika först... Eller ska man äta först och fika sen kanske? Det lät mer logiskt. Ska höra med lilla studiegruppen (alla två :P).

Over and out.

RSS 2.0