Motivation.

Det går framåt, men varje tisdag närmar sig i ångestens tecken från och med ett par veckor sedan.
Men men, sköter man sig bara så ska ju inte det vara nått problem. :)

Har just kommit hem från la stada. Vi har införskaffat i födelsedagspresent till en kompis som fyller år imorrn. Ska bli spännande att se hur jag klarar en sådan fikasituation. Ska nog gå bara bra. :)

Är mest fascinerad av att motivationen fortfarande finns kvar..! Den vårdar jag ömt.
Längtar tills imorrn. Onsdagar är my favorite day of the week. Då går "min" serie på TV, plus att jag går på världens bästa Funk-pass. Det är så jävla kul! :D

Nej, dags att ta över i köket.
Enjoy life everybody. It's pretty fucking awesome. ;)

Day off.

Imorgon har jag tänkt unna mig en helt ledig dag.
Jag ska inte bara vara hemma, och skriva uppsats hemma, utan jag ska vara ledig. Ska inte göra nånting som har med examensarbete att göra. :)

Jag har bara en sak planerat imorrn.
Imorrn får man äntligen nya pengar, och jag har varit så j*vla duktig den här månaden med att prioritera och välja bort, att imorrn när jag har mer än 87 kr på kontot, så ska jag åka ner på stan, och gå på den mysigaste garnaffären i hela världen.
Virknerven har börjat vibrera och klia lite, så jag tänkte stilla den med ett nytt mönster och ett fint och mysigt garnnystan i någon underbar färg, eller flera nystan i flera underbara färger.
Har inte bestämt mig för vad det ska bli av det hela än, men jag ska ta god tid på mig, och sätta mig ner i deras lilla hörna och lusläsa alla mönsterpärmar. :) Kanske måste svänga in på skolan och kopiera lite saker, men det är saker som INTE har med skolan att göra, så det gills inte. Jag snyltar bara på universitetets resurser.. ;)

Sitter och mysläser en bok om stickning som jag lånat på biblioteket i soffan och dricker en kopp te, och bara känner mig ledig och för mig själv en stund. Jätterolig bok. Några mysiga saker som jag nog måste ta och knåpa ihop från den boken. :)

Handarbete är världens bästa terapiform. Det och träning.
Ni som inte har provat råder jag verkligen att göra det. :)

Underbara känsla!!

Såg just en bild på mitt ex:s nya flickvän, och jag är sååå mycket snyggare. Det kan till och med jag se!

Hur kommer det sig att det här kommer göra hela min dag, även fast jag inte borde bry mig? Varför ska det egenligen spela någon roll? Jag vill inte ha honom tillbaka för allt i världen, för jag har det bästa av allt hemma, men ändå så växte jag några centimeter av det....?
En riktig liten självförtroendeboost! :D Det kanske låter hemskt, men det skiter jag fullständigt i. :D

En kyrkråttas bekännelser...

Nu går det inte längre. Jag kan inte hålla det inne. Hemligheten och skammen äter upp mig levande inifrån.
Jag har stulit......

Jaja! Innan ni dömmer mig så låt mig förklara.

Att vara student är inte direkt det mest lukrativa man kan syssla med, det är väl allmänt vedertaget. Det var i slutet på en månad för ett par år sedan. 3 dagar innan studiemedlet skulle komma om jag inte minns helt fel.
Jag hade totalt slut på toalettpapper hemma, och toapapper är ju dyrt! Speciellt i slutet av månaden och man har typ 50 kr kvar. Då vill man inte gärna gå och köpa dasspapper för 30 av dom.
Jag gick och kissade och såg då att städtanten hade ställt dit två extra rullar papper. Så jag tog en....
Det var ju inte direkt så jag berövade (hahahahaha, najs ordvits) människorna efter mig på papper. Det fanns ju kvar en hel ny rulle och en påbörjad!

Asså det här bevisar ju vilken jävla samvetsmänniska man är......


Hemmastudier och kommande påsk.

Är på grund av ryggen tvungen att studera mycket hemifrån just nu, då jag inte klarar av att sitta på en vanlig stol i mer än typ 10 minuter.... Så det är halvligga i soffan eller helligga i sängen som gäller just nu. Tack gode gud för den bärbara datorn. (Pappa tro inte att du är allsmäktig nu. :P)
Arbetet skrider sakta men säkert framåt i alla fall. Har inte börjat skriva än, men det är mycket som ska läsas och forskas fram först. Ska träffa min handledare imorrn, och sen kan jag förhoppningsvis börja plita ner någon rad här och där. Älsklingen kom ju med den briljanta idén också att jag borde intervjua någon på onkologen. Man läser ju mycket i böcker om hur behandlingen ska läggas upp och så vidare, men det kan ju finnas stora skillnader mellan olika landsting och så, så det vore ju fantastiskt om man kunde få en liten pratstund med någon, för att se hur mycket det skiljer sig i teori och praktik. Skitintressant! Har inte fått något svar på det från handledaren dock, men ska ta upp det imorgon. :)

Till helgen är det ju påsk också igen ja.... Fan det går bara runt runt. Vilket ekorrhjul vi lever i egentligen.
Påsken kommer dock spenderas städandes i Korssjön. Nu har vi bestämt oss för att göra det där stället beboeligt. Kan ju vara en bra idé, då vi kanske kommer bo där nån månad här framöver. :P

Nej, tillbaka till böckerna. Hatar att plugga hemifrån. Det är så mycket som drar i ens uppmärksamhet. Tror aldrig det har varit så rent hemma i alla fall. Näst intill kliniskt. :P

Out of my way.

Fick ett av mina (inte så ovanliga nuförtiden) städryck idag.
Har städat och tvättat och pysslat här hemma hela dagen.

Tänk va allting som har med hemmet att göra blir roligare när man egentligen har skolarbete att göra... Fascinerande...

Josefines TV-kväll är det ikväll i alla fall. :D

Kl 20.00 Rent hus
Kl 21.00 Grey's anatomy
Kl 21.55 Fråga Olle

Onsdagar är heliga... :) Så försök inte ens ringa, cause i won't answer.

RSS 2.0