NY BLOGG!

Så är det.

Kommer starta en ny blogg inom kort.
Den här bloggen kommer finnas kvar, i alla fall ett litet tag, tills alla har hittat rätt. :) Inga nya inlägg kommer dock att skrivas här när den nya bloggen är fixad, men det meddelar jag. :)

Jobb jobb jobb... Jobba till kl 17.00 en fredag när det är så uuuunderbart väder ute är fan inte nådigt... Har suttit och tittat längtande ut genom fönstret hela dagen (med dagen menas lunch och fikaraster när jag har möjlighet att skåda dagens ljus). Men nu är det inte länge kvar!! :D 53 minuter för att vara mer exakt.

Dans ikväll. Shake i Gräsmyr. Kommer nog bli hur bra som helst, bara man har orken.. Huvudvärk börjar ge sig till känna, inte bra, inte bra, men får hoppas att det går över med en Ibumetin och lite solsken. :)
Innan dansen mysig middag mer vänner. Vart är inte bestämt, flera förslag finns.

Helgen är annars fullspäckad med kuliga grejer. Var det inte meningen egentligen att helgen skulle vara till för vila? I dagens samhälle har i varje fall det konceptet gått i stöpet. Man jobbar/studerar hela veckorna och längtar efter helgen då man ska få vara ledig och slappa, men gör man det? Nej, absolut inte. Det är ju minst lika hektiskt på helgerna.
Satt och tittade lite i min kalender igår kväll, och konstaterade snopet, att enda helgen som är helt fri, är helgen innan skolan börjar.... Vart tog sommaren vägen?!
Fast nu ska man inte vara så bitter, det finns faktiskt ganska mycket kvar av sommaren om man väljer att se det positivt istället. Många roliga danser kvar att se fram emot, en hel vecka på Kreta (då jag kommer dö by the way, helt övertygad om att det där förbannade planet kommer att krascha) och många trevliga eftermiddagar/kvällar med pojken att spendera cyklandes runt nydala, mysande i soffan, promenader hand i hand och mycket mycket mer.

Oops. Plikten kallar. Bara 45 minuter kvar nu! :D

Ut i solen med er nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0