Måndag igen...

Ingen bra dag..
Känner mig jättehängig i allmänhet. Trött, ont i öronen och värk i hela kroppen, vilket brukar betyda förkylning och feber för min del. Vill bara sova 2 dygn i sträck. Kan det vara att jobb med examensarbete och stress över hur sommaren ska te sig sätter sina spår? Skulle tro det..

Är allmänt deppig och nere. Vill bara kura ihop mig till en liten boll och gömma mig för världen hela dagen....
Men en sak ska jag då göra idag. Vanligtvis brukar jag gå på Aerobic på måndagar, men idag blir det nog en joggingrunda i mina nya fina springskor. Bara 8 dagar kvar till Blodomloppet, och har inte tagit ett enda löpsteg än (om man bortser från dom 15 i sportaffären när jag testade skorna...). Kanske är dags att börja? Nu blir det hårdträning fram tills den 19:e. Men fem kilometer är ju inte så farligt. Då bävar jag mer för Satmaran (a.k.a Tjejmilen) i slutet av augusti. Men jag har ju hela sommaren på mig, och troligtvis inte så mycket att göra dom timmar jag inte jobbar i sommar, så då är det bara ut och kut. Övik är så vackert på sommaren, så det blir nog bara mysigt att ta sig en runda nere vid hamnen. :)
Målet är väl att kunna springa hela milen, inte på någon rekordtid direkt, men bara jogga hela sträckan. Nu får vi väl se hur det blir med det, men man måste tänka positivt. ;)





Blev lurad att köpa "löparstrumpor" också, men det är jag ganska tacksam för. :) Jag får alltid skavsår, vad jag än gör, så ser fram emot att pröva dessa mirakelstrumpor. :)
Skorna var ett riktigt kap! Butiken skulle sluta sälja Saucony, och detta par var det enda som fanns kvar på reabordet. Precis min storlek, och det händer inte ofta kan jag ju säga, när man har ungefär lika stora fötter som en femåring! Hade kostat 1195 :-, betalade 500 :-. Kap or what?!
Var extrapris på strumporna också. Vanligtvis kostar dom 119 :- paret, men då fick man två par för 129 :-.
Riktigt lyckad shoppingdag i fredags med andra ord.

Ringde Övikshem också idag, och sa att vi hade bestämt oss för att hyra studentrummet på Fabriksgatan mitt i centrum i Övik. Fick världens största suck i örat följt av:

"Jag var ganska säker på att ni skulle välja den andra ni tittade på, så jag hade som halvt lovat bort fabriksgatan till en annan."

WHAT?!

Hur kan man ens göra så?! Vi fick den dock.
Så i sommar kommer vi bo i huset bredvid arbetet. :O Lagomt lyxigt. ;)
Måste bara klura ut bil-problemet, men det ordnar sig nog. :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Med dom nya skorna o dämpningen går Satmaran som en dansmara skulle jag tro. Glöm inte det fina området kring Höglandssjön.

Så nu har ni bestämt er för den mindre korridoren, det tror jag blir bra.

Kram Mamsen

2009-05-11 @ 17:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0