Myshelg.

I helgen fick man så äntligen återse hemstaden. Nåväl, det behövs väl inte göras så ofta, det är mest dom nära och kära som man saknar.
Firade lite födelsedag i förskott med mamma på lördagen och pappa på söndagen.
Sen fyller ju mammas Ola samma dag som jag, så det blev lite dubbelkalas.
Jonas, Cissi och barnen kom förbi fram på kvällskvisten på lördagen efter en hel dags lövkrattande, jättemysigt.
Fin fina presenter fick jag. Redan "monterat" och testbränt. ;)
Mysigt att få mjukas lite med barnen också. Frida är ju en riktig pajas och ett riktigt charmtroll, och hon stog ju självklart för en del av kvällens underhållning underbar som hon är. Och lillprinsen våran va lika mysig och go som vanligt. Hampus är ju våran gudson, men båda är dom våra små ögonstenar.

Mamma bjöd på finmiddag också där på kvällen, gott som bara den (som vanligt)! Hon är söt hon, min mamma. Love my mom. Massa presenter också som gjorde mig fantastiskt glad (handskarna är gudomliga lilla mor, och borsten också!).
Sen som sagt så var vi förbi en sväng hos pappa på söndagen och drack en kopp te. Det blev lite hastigare än vi egentligen hade tänkt, eftersom vissa komplikationer på nerresan, gjorde att vi var tvungna att åka tidigare på söndagen.
Fick i alla fall fina presenter även där. Presentkort på Stadium som igår blev till en jacka. Bilder kommer på den inom kort...

Avslutar kvällen med lite tv och kanske lite glass. Vi tröstäter lite ikväll nämligen efter sambons innebandymatch. Inga vidare kommentarer om den.
Hemmastudier imorrn. Men det är ju så mycket annat som ska göras inför torsdag..... Städa, handla, baka, baka...... Och måste ändå försöka hinna med plugget..... *phew* Känns lite övermäktigt just nu...
Nej, CSI NY och Ben&Jerrys are my best friends tonight.

Lite pics från helgen får runda av för den här gången.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0