Häck väck...
Är det inte typiskt?!
Ryggen har känts relativt bra hela dagen. Vi tog en liten promenad i morse, och när vi kom hem igen så gjorde jag mina övningar och det kändes bra. Satt en stund i soffan efter maten, vilket kanske inte var så jättesmart men....
Åkte på Ersboda, Blender spelar ikväll. Dansade första dansen med älsklingen, och andra dansen - en bugg - och då small det.... Strålar ner i benet nå fruktansvärt...
Jättetråkigt! Det verkade som att det skulle bli en superkväll....
Men jag får drömma mig tillbaka till gårdagskvällen istället.. :)
Igår firade vi årsdag, 2 år för att vara exakt, och det blev trerättersmiddag på Invito. En fantastisk italiensk restaurant här i stan. Pinsam som jag är så var jag ju tvungen att ta kort på maten... :P
Så här såg menyn ut:
Karljohanssvampssoppa med liten skaldjurscanneloni, parmesanost och friterad svartrot
Förrätter:

Varmrätt:

Efterrätt:

En helt fantastisk middag!!! :)
Tack älskade hjärtat.. *pussar*
Ryggen har känts relativt bra hela dagen. Vi tog en liten promenad i morse, och när vi kom hem igen så gjorde jag mina övningar och det kändes bra. Satt en stund i soffan efter maten, vilket kanske inte var så jättesmart men....
Åkte på Ersboda, Blender spelar ikväll. Dansade första dansen med älsklingen, och andra dansen - en bugg - och då small det.... Strålar ner i benet nå fruktansvärt...
Jättetråkigt! Det verkade som att det skulle bli en superkväll....
Men jag får drömma mig tillbaka till gårdagskvällen istället.. :)
Igår firade vi årsdag, 2 år för att vara exakt, och det blev trerättersmiddag på Invito. En fantastisk italiensk restaurant här i stan. Pinsam som jag är så var jag ju tvungen att ta kort på maten... :P
Så här såg menyn ut:
Carpaccio di Renna
Carpaccio på ren med marinerade kantareller, havtornsreduktion, ruccola och västerbottensost
Dryckesförslag: SUD Primitivo Merlot IGT
Salmerion al forno
Ugnsbakad röding med taleggiopotatis, honungsglacerade rotsaker och vitvinssås
Dryckesförslag: Feudo Arancio Chardonnay IGT
Tiramisú à la Invito
Tiramisu med Frangelico, färska bär och rostade hasselnötter
Dryckesförslag: Feudo Arancio Hekate Passito IGT
Jag valde annan förrätt:
Zuppa di fungo Porcino
Karljohanssvampssoppa med liten skaldjurscanneloni, parmesanost och friterad svartrot
Förrätter:


Varmrätt:

Efterrätt:

En helt fantastisk middag!!! :)
Tack älskade hjärtat.. *pussar*
Kommentarer
Trackback